Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će početkom sljedećeg tjedna objaviti Izmjene i dopune Uvjeta i kriterija za sufinanciranje te Tehničkih uvjeta za mjere energetske obnove 2024., u kojima će određeni uvjeti biti dodatno pojašnjeni i definirani.

Uz navedeno, bit će objavljen i prijedlog teksta punomoći, kojom će građani moći ovlastiti treću osobu za podnošenje prijave na Poziv koristeći NIAS sustav te obrazac Izjave prijavitelja i suglasnosti suvlasnika, kako bi vlasnici stigli na vrijeme pripremiti navedenu dokumentaciju.

Dan objave Javnog poziva 13. ožujak 2024. je i početak zaprimanja prijava na natječaj Fonda, podsjećamo da do tada građani trebaju imati cjelokupnu dokumentaciju spremnu, uključujući i elektroenergetski certifikat i glavni projekt, a koja je u skladu s Uvjetima i kriterijima natječaja ranije objavljenih. Uvjeti natječaja FZOEU

Sve informacije o programu pratite na našim stranicama ili na stranicama Fonda, Energetska obnova obiteljskih kuća | Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (fzoeu.hr)

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)