Osim što punjači za električna vozila povećavaju popunjenost apartmana, oni i podižu vrijednost po gostu. 2023. godine nezamislivo je da WI-FI i klima uređaj nisu dio standardne ponude svake smještajne jedinice. Vrlo sličan scenarij desit će se i s punionicama za električna vozila.

Kako punjači za električna vozila utječu na cijenu apartmana

Diljem Europe prometuje više od 2,9 milijuna električnih vozila, a obzirom je Hrvatska auto destinacija, brojni turisti doći će u našu zemlju s električnim automobilima. Predstavlja li to problem ili izvor zarade za vlasnike turističkih kapaciteta i ugostiteljskih objekata?

Proširivanje ponude s električnom punionicom automatski se diferencirate na tržištu smještajne ponude (kroz filtere kod pretrage traženog smještaja), privlačite goste kojima će vaša punionica značiti dodanu vrijednost i komoditet za koje će biti spremni platiti višu cijenu.

Gostu nudite mogućnost punjenja električnog vozila u udobnosti vlastitog apartmana (ili ugostiteljskog objekta): Gost ne gubi dragocjene minute godišnjeg odmora čekajući da mu se vozilo napuni na nekom užarenom parkirnom mjestu (ispred shopping centra ili na benzinskoj crpki).

Gost koji dođe s električnim automobilom ima određeni sustav vrijednosti i veću platežnu moć. Obnovljivi izvori energije i smanjenje ukupnog ugljičnog otiska su premise kojima takvi gosti putuju kroz život te koje će ih dovesti baš do vašeg apartmana s punionicom za električna vozila.

I ne manje važno, ugradnjom kućne solarne elektrane povećavate ukupnu vrijednost vaše nekretnine.

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)